Peacenomad

7.000 km te voet, alléén met de rugzak, door 12 landen, vanaf 1 augustus 2019

Het boek Peacenomad

Peacenomad biography

Tijdens haar Vredestocht schrijft Christine het boek ‘Peacenomad’.

Hierin beschrijft ze al haar ervaringen vanaf haar jeugd die geleid hebben tot haar buiten-gewoon grote vertrouwen en overgave. Ze vertelt ook hoe ze er uiteindelijk toe gekomen is alleen met vier kinderen te vertrekken voor het leven met huifkar en paarden. Het boek wil een bron van inspiratie zijn voor eenieder die evenals zijzelf ook op weg is naar een hoger spiritueel doel in dit leven.

Het kader van het boek is de tocht en de bijzondere ontmoetingen, de gesprekken die leiden tot inzicht en hoger bewustzijn. Peacenomad laat door ervaring in het dagelijkse leven zien hoe er zo veel meer is dan dit beperkte materiële bestaan… Of… hoe de mens niet alleen van brood leeft…De gebeurtenissen uit het verleden worden verweven in het verhaal en voor alle duidelijkheid in cursief gedrukt.

Deze autobiografie is een geschenk van Christine aan de wereld, om haar steentje bij te dragen aan verdieping en verhoging van bewustzijn. Ze verkondigt geen theorie, maar schrijft over eenvoudige doorleefde ware gebeurtenissen.

Je kan hier inschrijven als je geïnteresseerd bent om er meer over te weten na uitgave :