Peacenomad

stapt 7.000 km en lanceert Vredeswandelingen

Vredeswandelingen & Agenda

Vredestocht Christine

🚶🏼
2142 km

Vredeswandelingen

🚶🏼🚶🏼
180 km _ _ _

Laten we inderdaad samen Vrede creëren, en tijd nemen om in Stilte te gaan stappen…

Deel in mijn vreugde, en stap ook mee op een Vredeswandeling in je eigen omgeving of organiseer er één met behulp van de onderstaande agenda en flyers.

Het is heel gemakkelijk en vooral heel leuk om te doen: je bepaalt datum, uur, vertrekpunt en de rondwandeling van min of meer 7 km die je samen kan stappen en vult het in het agenda-formulier op deze pagina in - voel je vrij om slechts 4 km te stappen of 12 km met een pauze halfweg …

Dan verspreid je flyers, die je hier kunt downloaden, op je sociale media, of per mail - aan buren, familie, vrienden, kennissen en breng je eventueel de pers en het gemeente- of stadsbestuur op de hoogte. Iedereen is Welkom, en het is volledig gratis - de opbrengst is … Vriendschap.

Op de voorziene dag maak je de Vredeswandeling samen in stilte, genietend van de natuur en het gezelschap, terwijl je je concentreert op Pure Liefde - in jezelf, voor je familie, vrienden, kennissen, buren, voor de andere wandelaars rondom je, voor alles en iedereen.

Bedenk dat we op dat moment, allemaal samen stappend, verbonden zijn door onze intentie voor Vrede en daardoor een krachtig netwerk creëren van Liefde dat direct voelbaar is.

Na afloop kan je gezellig elkaar beter leren kennen en op het gastenboek je ervaring meedelen + het aantal deelnemers x het aantal gestapte kilometers (reken dat je zo’n 4 km per uur doet).

Eind september worden al die kilometers die er voor Vrede gestapt werden opgeteld - 7.000 km of samen 70.000 km?

Vredeswandelingen agenda

Vredeswandeling Gegevens
Datum 23-02-2020
Dag zondag
Stad of dorp 9160 Eksaarde (Lokeren)
Land België
Vertrekpunt + uur Kerk van Eksaarde 11h
Schatting aantal km of tijd 8 km
Naam organisator + contactgegevens Leen Rumes, 0495.73.04.05
Nota Halverwege is er een kleine pauze aan de Kruiskapel waar toiletten voorzien zijn. Na de Vredeswandeling wordt aan alle deelnemers door de bio bistro Den Bascuul in Eksaarde een vegetarische pasta aangeboden voor 10 euro. Als je blijft voor die gezonde Vredesmaaltijd gekoppeld aan een gratis voordracht door Christine Timmermans, verwittig dan even Leen Rumes via sms of een belletje. Iedereen is welkom om op eigen verantwoordelijkheid mee te stappen … :-)

Organiseer een Vredeswandeling

Vul onderstaand formulier in: datum, dag, uur, aantal geschatte kilometers, land, stad of dorp, plaats van vertrek, naam vrijwillige organisator eventueel je e-mail adres of telefoonnummer, en een kleine notitie.

Flyer

rightclick for download
Download de flyer door er rechts op te klikken ...
Schrijf in op de nieuwsbrief:
Ik geef toestemming aan Peacenomad om mijn ingevulde gegevens te gebruiken uitsluitend voor verzending van de nieuwsbrief. Ik kan steeds uitschrijven onderaan elke nieuwsbrief.